BURDUR / BUCAK - Boğazköy Veysel Mutlu Ortaokulu

Okulumuz Şehit Piyade Çavuş Hüseyin Arslan Kütüphanesinin Açılışından Kareler...

Okulumuz Boğazköy Ruhi Mutlu İlkokulu ve Boğazköy Veysel Mutlu Ortaokulu Şehit Piyade Çavuş Hüseyin ARSLAN anısına zenginleştirilmiş kütüphane açılışı yapıldı. Açılış, Kaymakam Erol TANRIKULU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan CAMCIOĞLU, Şehidimizin kıymetli ailesi, Burdur İl Gençlik ve Spor Müdürü Orhan KEMERKAYA, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Zeki ÇELİK, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Erhan ÖNALAN, protokol üyeleri ve halkın katılımı ile düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Okulumuz tarafından hazırlanan törende günün anlam ve önemine ait konuşmayı Bucak Gençlik Merkezi Müdürü Erhan ÖNALAN yaparken okulumuz öğrencileri şiirler okudular. Tören değerli velilerimiz tarafından gözleme ikramı ve Gençlik Merkezi gönüllülerinin hazırlamış oldukları çeşitli etkinliklerle devam etti. Kütüphanemiz yapım ve düzenleme aşamasında katkı sağlayan tüm paydaşlara, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

22-02-2024

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 22.02.2024 11:05 - Görüntülenme: 39