T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURDUR / BUCAK - Boğazköy Veysel Mutlu Ortaokulu

Boğazköy Veysel Mutlu Ortaokulu

Telefon
02483376101
Belgegeçer
02483376101
WEB
https://veyselmutlu.meb.k12.tr
Adres
BOĞAZKÖY KÖYÜ NO 79 BUCAK / BURDUR ÖZEL İDARE ADRESİ Boğazköy Mevki Bogazköy Sokağı Kapı no 79 Adres no 1216102622 bina kodu 41162825
Vizyon
Daha aydınlık bir gelecek için... Atatürk´ün gösterdiği "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır." hedefinde durmadan ilerliyoruz. Başarı hedeflerimize ulaşmak için her türlü kaynağı kullanırız, bu amaçla farklı bilgi pencerelerinin açılmasını sağlarız. Geçmişi bugünü ve geleceği birlikte düşünerek karşılaştığı problemlere çözüm yoları arayan ve bulduğu çözümleri hemen uygulamaya koyan bireyler yetiştirmek, onlara karşı duyduğumuz sorumluluğun en önemli göstergesidir. AMAÇLAR Çocukların kendi öğrenme gereksinimlerinin farkında olması. Öğrenci merkezli olması Öğrenmeyi öğretmeyi amaçlaması Öğrenmenin eğlenceli ve ilgi çekici olması Uygulamaya yönelik deneyimleri içermesi Çocukların deneyimleri, olgunlaşma hızları, ilgi alanları, öğrenme sitilleri ve aile yapılarının farklılığı dikkate alınarak eğitim programlarının hazırlanması.
Misyon
İLKELERİMİZ Çocuğun ve ailesinin etkin katılımı esastır. Çocuğa verilen eğitim programı onun gereksinimlerine uygun olmalıdır. Çocukların gereksinimlerini karşılamak amacıyla demokratik eğitim anlayışına uygun eğitim ortamları hazırlanır. Çocukların Türkçe´ yi güzel konuşmalarına gereken önem verilir. Eğitimde çocuğun kendine güven ve saygı duyması sağlanır özdenetim becerileri kazandırılır.
Başarılar
Öğretmen :8
Öğrenci :40
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :1300
Öğretim Şekli :Normal
Saatler
08:45-15:30
Isınma
Kalorifer
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
Bucak ve Antalya otogarlarından her 20 dakikada hareket eden Bucak Koop. araçları ile gelinebilinir.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl Merkezine Uzaklık 70 km ve İlçe Merkezine Uzaklık 25 km
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır